23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Frekvensdrev med PFC og STO til hurtig levering

Invertek frekvensdrev af typen CoolVert kan leveres med 6-8 ugers leveringtid. Drevet har standardudstyr som PFC og STO kredse og kan derfor bruges til maskiner med krav til sikkerhed og effektivitet.

I disse tider oplever mange leveringstider på op til halve eller hele år.

Invertek Drives adskiller sig fra dette ved at kunne levere sin nye CoolVert serie på blot 6-8 uger.

CoolVert drevet er et højkvalitetsdrev med veldimensionerede komponenter og ekstra brede kobberbaner på printkortet. Drevet er udført i IP20 og primært beregnet til indbygning i maskiner. Derfor leveres drevet også uden et betjeningspanel. Istedet benyttes et separat betjeningspanel, der tilsluttes via et standard J45 kabel.

Ved kommisionering vil man enten tilslutte drevet til en PC via et J45 kabel og downloade parameteropsætningen direkte fra programmet OPTITOOLS, eller man vil benytte en Bluetooth memorystick (OPTISTICK) og downloade parametrene direkte fra OPTITOOL stickens hukommelseslager, eller også forbinder man sin mobil via bluetooth og downloader parameter sættet fra sin OPTITOOL app.

Når tingene er forbundet tager en download ca. 10-15 sekunder, så det er en hurtig og let kommissioneringsproces.

CoolVert er som standard forsynet med PFC med en korrektion af den wattløse effekt op til 0,98%  af Watt effekten. Dette betyder en lavere amperebelastning og højere effektivitet på forsyningssiden.

Sikkerhedsmæssigt er CoolVert som standard forsynet med en STO sikkerhedskreds, hvor antallet af serielle sikkerhedsafbrydere kan anbringes. STO kredsen understøtter SC3 sikkerhedsrelæer, der sikrer imod, at der opstår lysbue, såfremt en mekanisk rotation af motorenheden i en nødstopssituation skulle generere en tilstrækkelig stor strøm til frembringelse af lysbue over et standardrelæ.

 Såfremt du vil vide mere om muligheder med Invertek CoolVert drevet, er du meget velkommen til at kigge her, eller kontakte vor produktchef Brian Ziegler på tlf 60208040, eller mail: bz@robotech.dk

ROBOTECH A/S
Blokken 31
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31936497
P nummer: 1014994277

Kontaktperson

Brian Ziegler
Produktchef
+45 60208040 bz@robotech.dk

Send til en kollega

0.047