23948sdkhjf

HUSUM messen - en succes for AVN Gruppen

Virksomheden fik især god respons på elektriske spændeværktøjer og fremviste også en oliefiltreringsenhed med Oil Quality Sensor.
Ca. 36.000 besøgende lagde i sidste uge vejen forbi verdens største messe for virksomheder med relation til vindenergisektoren.

AVN Gruppen var blandt de 70 danske udstillere i den danske pavillon, og koncerndirektør Ole Krabbe var imponeret.

"Danske virksomheder formår virkelig at vise den ekspertise og "know how", som vi i Danmark kan tilbyde Wind Energi markedet, hvilket er vigtigt, når vi skal klare os i den globale konkurrence, udtalte han.

Nyt amerikansk produkt

Det var også under sloganet "WE KNOW HOW", at man kunne finde de to AVN selskaber, AVN Teknik og AVN Hydraulik.

AVN Teknik havde valgt at introducere et nyt amerikansk produkt, AIMCO High Torque, på HUSUM messen.

- Vi har fået en utrolig god respons, på AIMCOs produkter, og har fået en del opgaver, som vi skal arbejde videre på efter messen. Det var især AIMCOs elektriske spændeværktøjer med de meget høje momenter og historikopsamling af spændingerne, som tiltræk de besøgendes opmærksomhed. Der var flere positive tilkendegivelser fra besøgende på standen omkring, hvor nemt og hurtigt det var at skifte spændeprogram, udtaler tekniske konsulent Ole Magnus Jensen. AVN Teknik fremviste desuden en momenttester, som både kan anvendes til hydrauliske, elektriske og pneumatiske værktøjer, samt et bredt spektrum af roterende værktøjer.

Banebrydende sensor til olie

AVN Hydraulik fremviste en oliefiltreringsenhed, for at vise betydningen af ren olie for en velfungerende hydraulisk installation.

- Oliefiltreringsenheden, som blev fremvist på messen, var udstyret med en banebrydende sensor OQS (Oil Quality Sensor). Sensoren gør det muligt, direkte, at se udviklingen i oliens tilstand, under drift, ikke kun med hensyn til til partikler, men også fugt, oxidation, syreopbygning, slidpartikler og så videre, udtaler teknisk specialist Michael Hansson, som også kunne glæde sig over flere interessante "leads", som der nu skal følges op på efter endt messe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094