23948sdkhjf

Hurtig handel om hurtig kantpresse

Mitech slog til på VTM og købte den hurtige, kompakte kantpresse TruBend af AVT Pladeteknik. Kantpressen var et tilløbsstykke på VTM.

Den hurtige kantpresse TruBend 7036 blev et tilløbsstykke på VTM messen, og AVN Teknik glæder sig overt, at der var kø for at prøve maskinen.

Og så er der stor glæde over, at der også blev solgt et eksemplar af kantpressen på VTM.

Virksomheden Mitech købte maskinen på stedet. Mitech fremstiller både simple og komplekse pladekomponenter og profiler ved hjælp af kantbukning. Firmaet kan nu i fremtiden udnytte kantpressens 3D simulering og 6-akset bagstop, lavet af kulfiber, som gør det muligt at stoppe positioneringen ved en belastning på over 15 Newton, hvilket skåner både maskine og operatør ved en evt. kollision og giver mulighed for at kunne supplere flere værktøjer til eksisterende værktøjspakke.Det er vigtig for os, at Mitech ikke 'bare' investerer i en kantpresse – en TRUMPF maskine skal opfylde et totalkoncept, som skal facilitere en komplet kundepakke, som skaber tryghed i alle elementer omhandlende maskinen, siger direktør Christian Madsen, fra AVN Pladeteknik.

Stor spørgelyst

Christian Madsen er generelt yderst tilfreds med VTM messen - og han er især imponeret over de besøgendes spørgelyst og interesse.

 - Vi kan mærke, at de besøgende har fokus på viden, og hvilke muligheder teknologien kan bidrage med positivt i deres virksomhed. TRUMPFs maskiner har virkelig levet op til VTM's slogan i morgen afhænger af - hvad du lærer i dag, siger Christian Madsen

Der er blevet spurgt ivrigt ind til TRUMPF's stansemaskine TruPunch 1000, som udfordrer den traditionelle måde at tænke maskiner på. Det er helt unikt, at du kan retrofitte en stansemaskine, som derefter kan fungere som en kombi-maskine, hvor tilvalg af laser og automation er mulig.

AVN Pladeteknik og AVN Teknik deltog sammen med 133 udstillere, på den tredje VTM messe i Odense Congress Center, som samtidig blev den mest besøgte med 6.036 registrerede besøgende, da messen sluttede kl. 16.00 fredag den 3. marts 2017.

Tilfreds direktør

Koncerndirektør for AVN Gruppen, Ole Krabbe, betegner VTM messen som en stor succes.

- Jeg er utroligt glad over at kunne se tilbage på 4 hektiske dage i Odense Congress Center, hvor alle hallerne summede af fagsnak, maskiner og intensitet. Der er blevet arbejdet hårdt for at give de besøgende på vores stand en god oplevelse – og alle vores medarbejdere har udført et flot stykke arbejde. Opbakningen til messen fra både udstillere og besøgende beviser, at der er behov for VTM messen i Danmark. Det er vigtigt for os, at kunne vise kunderne de nyeste teknologier - inden for maskiner og spåntagende værktøj – som kan bidrage til, at vores danske kunder står stærkere, når de skal ud og konkurrere på det globale marked.

 

 

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078